Over de DriveApp van SEAT, een app - compatibel met Apple CarPlay - die onder andere inzicht geeft in de staat van je auto; zowel in de auto als ook er buiten...

SEAT heeft DriveApp voor iOS geïntroduceerd. Het betreft een app – compatibel met Apple CarPlay – die inzicht geeft in de staat van je auto. Denk daarbij aan reminders voor onderhoudsbeurten en inzicht in de accu, vloeistofniveaus en bandenspanning. En de komende maanden zal de app verder worden uitgebreid met meer mogelijkheden en diensten.

Met de DriveApp is SEAT wereldwijd het eerste automerk met een op een iOS-toestel van Apple geïnstalleerde applicatie die tevens op het scherm van de auto is te bekijken en zelfs te bedienen.

In Spanje is de app, ontwikkeld in het Seat Technical Centre, al beschikbaar in de AppStore; de komende weken verschijnt hij ook in vele andere landen waar SEAT actief is, waaronder natuurlijk ook Nederland.

De app is onderdeel van SEAT’s voornemen een ecosysteem voor mobiliteit te creëren, om zo de stap te zetten naar een onderneming die naast een focus op de productie en verkoop van auto’s, ook aanbieder is van mobiliteitsdiensten.

Meer informatie volgt…Top