De officiële Nederlandse introductie van de SEAT Ateca zal plaatsvinden op donderdag 8 september. Tijd voor een feestje...!
Op donderdag 8 september krijgen de SEAT-dealers in Nederland hun demo-modellen tot hun beschikking. Verschillende organiseren direct een feestelijke onthulling van de Ateca. Een overzicht:

Century Autogroep Groningen


“Wij nodigen u van harte uit om donderdag 8 september 2016 een speciale avond bij te wonen op een bijzondere locatie in de omgeving van Groningen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje”

Meer informatie en aanmelden: www.century.nl/8septemberMartin Schilder Alkmaar/Heemstede


“Donderdag 8 september as. van 09.00 – 21.00 uur in onze SEAT showrooms in Alkmaar en Heemstede. U bent de gehele dag welkom om kennis te maken met de SEAT Ateca, wel vragen we u het dagdeel aan te geven.”

Meer informatie en aanmelden: marketing.martinschilder.nl

Muntstad Utrecht


“Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke onthulling van de nieuwe SEAT Ateca in onze showroom op donderdag 8 september van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond kunt u, onder het genot van een drankje en heerlijke tapas, uitgebreid kennis maken met de SUV van SEAT.”

Meer informatie en aanmelden: www.muntstad.nl/ateca

Zijm SEAT Duiven


“Graag willen wij je uitnodigen voor de ‘Night before party’ van de langverwachte SEAT Ateca op donderdagavond 8 september aanstaande. Vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom om samen met je partner, kennissen, familie en vrienden de onthulling van de SEAT Ateca bij te wonen.”

Meer informatie en aanmelden: zijm.nl/atecanight/

Top