Nieuws, feiten en meningen over de SEAT Ateca in mei 2017 met deze maand meer informatie over:

De armsteunKenteken PDe velgenDe Vlucht Minder kleurenTraffic Jam Assist BuitenspiegelsSchakelflippers

Armsteun

woensdag 31 mei 2017

Heel prettig in de SEAT Ateca: de middenarmsteun voor. Deze is mooi breed, lekker zacht en in fraai kunstleer. En doordat je ‘m zowel in hoogte als in de lengte kunt verstellen, is er voor iedereen in alle omstandigheden wel een goede positie te vinden…Kenteken P

woensdag 24 mei 2017

Na de K (vanaf september 2016) en de N (vanaf januari 2017) is vandaag de eerste Ateca met een kenteken dat begint met de letter P ten naam gesteld. Het betreft een groene 1.4 TSI-uitvoering met de nummerplaat PB-055-B.

Velgen

dinsdag 23 mei 2017

Zoveel mensen, zoveel smaken! En dat geldt ook voor de velgen op je SEAT Ateca. Ze zijn er in groottes van 16, 17, 18, 19 en zelfs 20 inch en in verschillende vormen. Voor ieder wat wils…

De Vlucht

maandag 15 mei 2017

Omdat SEAT productie-partner is, is de Ateca nadrukkelijk aanwezig in de nieuwe online mini-misdaadserie ‘De Vlucht’ op LINDA.tv. Bekijk de video om een indruk te krijgen van het optreden:

Over ‘De Vlucht’

Minder kleuren

dinsdag 9 mei 2017

De Ateca is voortaan in drie kleuren minder leverbaar. SEAT heeft namelijk besloten de kleuren Pasion Red (signaallak), Jungle Green (metallic) en Mato Brown (metallic) uit het assortiment te schrappen. Voor de rode en groene uitvoering is dat nog te begrijpen; deze werden het minst gekozen en tot nu toe respectievelijk slechts 12 en 34 keer verkocht. De bruine was met 119 Ateca’s in die kleur op de weg echter een stuk populairder.

Ter vergelijking: tot en met afgelopen zaterdag werden er in Nederland 1.273 Ateca’s op kenteken gezet en de meest gekozen kleuren daarbij zijn Grijs (394x, 31%) en Wit (329x, 26%).

Meer over de Ateca-kleuren

Traffic Jam Assist

maandag 8 mei 2017

Het ultieme gemak: de SEAT Ateca Traffic Jam Assist. Zeker met DSG een geweldige toevoeging in de dagelijkse file! In samenwerking met Lane Assist en Adaptive Cruise Control (ACC) stuurt, accelereert en remt de auto in files automatisch tot een maximale snelheid van 60 km/u.

Bekijk de video voor meer uitleg over de werking van deze fraaie feature:

Buitenspiegels

donderdag 4 mei 2017

In detail: de buitenspiegels van de SEAT Ateca met standaard geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze zijn elektrisch verstelbaar en vanaf de Style inklapbaar en verwarmbaar. Vanaf de Xcellence zijn ze tevens voorzien van Welcome lights met Ateca-afbeelding.


Schakelflippers

maandag 1 mei 2017

Een SEAT Ateca die is uitgerust met een DSG-transmissie beschikt standaard over schakelflippers achter het stuur. Met rechts de + voor opschakelen en links de voor terugschakelen. Eenmaal geactiveerd blijft de DSG op handschakeling staan; even vasthouden van de plus-hendel reset de bak echter weer naar automatisch schakelen.
0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top