Ga je deze zomer een flinke afstand afleggen naar een vakantieadres met je auto, dan is het verstandig dat deze in goede conditie is. Om daar zeker van te zijn biedt SEAT nu de SEAT Vakantiecheck waarbij je auto voor slechts € 19,95 wordt gecontroleerd op alle belangrijke onderdelen.

Tijdens de SEAT Vakantiecheck wordt bijvoorbeeld je SEAT Ateca, Leon of Arona op dertig belangrijke punten helemaal nagelopen. Het betreft dan zaken als de conditie van onder meer de motor, banden, ruitenwissers, remmen, elektrische installatie, carrosserie, het onderstel en het gehele interieur. Natuurlijk wordt ook alle vloeistoffen bijgevuld en de komende weken krijgen klanten in de vorm van een unieke SEAT-ijsblokjes een leuk en helemaal gratis cadeautje.

Voordelig airco-onderhoud

Niet standaard in de check is het onderhoud van je airco. Zeker tijdens de warme zomervakantie is het natuurlijk belangrijk dat de airconditioning van een auto goed werkt. SEAT-rijders kunnen daarvoor bij hun dealer terecht voor een airco-onderhoudsbeurt waarbij voor slechts € 109,- het aircosysteem wordt gecontroleerd en indien noodzakelijk afgevuld met een fluortoevoeging, zodat eventuele lekkages later eenvoudig op te sporen zijn. Een tevens toegepaste geurbehandeling zorgt ervoor dat schimmels, bacteriën en nare luchtjes verdwijnen.

Actieprijzen voor zomerbanden

Banden krijgen het meestal flink voor hun kiezen tijdens een lange rit door Europa. Het is daarom zaak ze ruim voor vertrek goed na te kijken en te laten controleren of het profiel nog diep genoeg is. SEAT biedt op dit moment met tot dertig procent korting zomerbanden (Continental en Uniroyal) aan. Zo heb je al vanaf € 68 per band (inclusief montage) nieuwe banden voor de SEAT Mii.

Korting op accessoires

Geen papieren-kaart meer in de auto? Zorg dan wel dat je ingebouwde navigatie helemaal up-to-date is! SEAT-rijders kunnen daarvoor bij hun dealer terecht voor navigatiekaartupdates nu van € 149,- voor slechts € 99,-). En vergeet niet te kijken naar de vele mogelijke accessoires die een autoreis naar de zon een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken? Wat te denken van dakdragers (€ 40 korting), een originele SEAT-dakkoffer (€ 200 korting), zonwering (30 procent korting), hulpveren (€ 189, inclusief montage), een universele dakkoffer (€ 50 korting) of een tablethouder (50 procent korting).

Trekhaak

Op vakantie met een caravan of een aanhanger achter de auto voor extra veel ruimte en nog geen trekhaak? SEAT biedt voor ieder model auto een perfect passende trekhaak. Informeer daarvoor bij je dealer en maak een afspraak. Wil je liever online shoppen, dan zijn er verschillende hele goede websites met een breed aanbod voor alle merken. Bekende sites zijn bijvoorbeeld Brink.eu, Olifanttrekhaken.nl en natuurlijk de Kwik-fit. Kies voor een afneembare trekhaak als je niet het hele jaar wilt rondrijden met een trekhaak voortdurend zichtbaar onder of in de bumper.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top