PERSBERICHT – Bellen, navigeren en muziek luisteren via het nieuwe Media System Colour; het kan standaard op bijna alle uitvoeringen van de SEAT Arona. Het kan allemaal door je smartphone eenvoudig via bluetooth of USB-kabel te verbinden.

De Full-link connectiviteit van SEAT werkt met MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto. Dat zorgt ervoor dat mobiele apps in de auto gemakkelijk via het grote 6,5 inch touchscreen met hoge resolutie bediend kunnen worden.

Het moderne systeem met extra groot scherm vervangt het 5,0 inch Media System Colour dat voorheen standaard werd geleverd. Het nieuwe scherm meet 14,2 cm bij 8,5 cm en heeft maar liefst 144 pixels per inch, tegenover 80 pixels per inch van zijn voorganger. Ook qua connectiviteit heeft het 6,5 inch Media System Colour meer te bieden, doordat het compatibel is met Full-link. Tot slot beschikt het display over nieuwe technologie voor de touchfunctie (capacitief tegenover voorheen resistief). Daardoor is het display extra gevoelig en werkt het een stuk soepeler.

Altijd verbonden

Het Media System Colour met 6,5 inch scherm is voortaan standaard voor alle uitvoeringen van de Arona én de Ibiza, met uitzondering van de Reference. Hierop is het systeem tegen meerprijs te bestellen als onderdeel van het Upgrade Comfort-pakket. De Xcellence en FR uitvoeringen van beide modellen worden daarnaast standaard met Full-link connectiviteit geleverd.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top